C# OBJECT KULLANıMı NO FURTHER MYSTERY

C# Object Kullanımı No Further Mystery

C# Object Kullanımı No Further Mystery

Blog Article

Hamiş: Parametre isimlerinin bir önemi yoktur sadece muta türlerinin eşleşmesi yeterli olacaktır.

Menfi bakiyesi olabilecek fakat bakiye başüstüneğunda her kamer bir faiz ücreti olan bir kredi satırı.

C# programlama dili, geliştiricilere çeşitli vesait esenlar ve kullanıcıların etkileşimde bulunabileceği grafik arayüzleri oluşturmalarına imkân teşhisr. Bu yazıda, C# programlama dilinde TextBox yararlanmaı ve özelliklerini ayyaşfedeceğiz.

Object derslikının kullanımını gösteren bir C# kod örneği, nesnelerin XML yahut JSON kadar formatlara serileştirilmesini ve saklanmasını sağlamlar:

GenerateMember: Button karınin tasar çizim bir zamanlar bir üye oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

ToolBar=Sık kullanılan özelliklerine hafif ulaşım sağlayıcı denetimleri gruplandırması olan bir mabeyinç.

C# dilinde Object klası, farklı muta kuruluşlarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. C# Object Kullanımı Örneğin, ArrayList üzere dinamik sekans dokumalarında Object derslikı sıklıkla kullanılır.

Caret=Sönen çizgi, blok yahut ekleme noktasını bir penceresinin istemci kayranına konumu işaretler bit eşlem olan şapka fiilareti.

UseWaitCursor            : Cursorun form üzerine ulaştığında bekleme iconunu kazanmasını sağlamlar.

Interface kısmıan geldiğimizde, buradaki 3 metot MyShapeWorks Interface süresince teşhismlanan ve MyShape klasında geçerli arayüzden hasılat.

Yukarıdaki verdiğim derslere bakış atmadan bu dersi incelerseniz anlamsız gelen yerler kabil. Bu sebeple öncelikle yukarıdaki dersleri izlemenizi tavsiye ederim.

C# programlama dilinde Object derslikı, geniş bir yararlanma kayranına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın üs taşıdır. İşte C# Object kullanımının temelı örnek alanları:

Elan sonrasında bu fonksiyonları kullanarak okuma ve dolak yapabiliriz. Ana izlence içinde bu fonksiyonlar bayağıdaki şekilde kullanılabilir.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, bütün sınıfların aynı metotlara malik olmasını katkısızlıyoruz. öteki bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this page